duminică, 4 august 2013

Eric Boullier: "Ar trebui să-i dau lui Raikkonen nota 10 din 10" !

 Seful celor de la Lotus, Eric Boullier, a făcut vineri o radiografie a performanţelor obţinute de Kimi Raikkonen şi Romain Grosjean în prima jumătate a sezonului.
Şeful echipei Lotus apreciază că Raikkonen merită nota 10 pentru parcursul consecvent, chiar dacă finlandezul şi-a trecut în cont o singură victorie, în etapa de debut din Australia.
Lotus



"Ar trebui să-i dau lui Raikkonen nota 10 din 10. A făcut o treabă fantastică de la începutul sezonului şi seria de 27 de clasări consecutive în puncte vorbeşte de la sine. Indiferent ce se întâmplă este întotdeauna acolo, aşa cum am văzut şi în ultimele tururi de la Monaco. Are un rol important în impulsionarea echipei şi sigur că există avantaje să avem un astfel de caracter popular în echipă", a declarat el.
  În schimb, Boullier a admis că este nemulţumit de debutul de sezon al coechipierului Grosjean, deşi este încântat că francezul şi-a revenit în ultima perioadă şi a urcat pe podium în Germania. "Pentru Grosjean a fost un start mai dificil care a venit după un sezon 2012 greu şi probabil că i-a luat ceva timp să se acomodeze şi să înceapă să obţină performanţe la nivelul abilitaţilor sale. Totuşi, sunt satisfăcut să-l văd că învaţă din aceste experienţe şi să înceapă să furnizeze genul de rezultate de care am ştiut întotdeauna că este capabil", a adăugat el.
Sursa: www.automarket.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu