joi, 1 august 2013

Lotus : "Cea mai bună opţiune este să-i păstrăm pe Raikkonen şi Grosjean" !

Lotus aşteaptă în continuare o decizie din partea lui Kimi Raikkonen referitor la oferta pe care a primit-o de la Red Bull Racing pentru sezonul următor.
În cazul în care Kimi va părăsi echipa pentru care concurează din 2012, Lotus va fi nevoită să-i caute înlocuitor, iar şeful Eric Boullier a dezvăluit că, într-o astfel de situaţie, contractul lui Romain Grosjean va fi prelungit pentru a evita apariţia unei linii complet noi de piloţi.
Lotus


"Este adevărat că o linie de piloţi complet nouă nu este bună, dar cea mai bună opţiune este să-i păstrăm pe Raikkonen şi Grosjean. În general, întotdeauna este important să păstrezi cel puţin un pilot, indiferent dacă regulamentul se schimbă sau nu atât de mult. Cel puţin un pilot", a declarat francezul pentru publicaţia rusă Championat.
Esential 2012 este sezonul in care Grosjean a devenit pilot titular la Lotus, dupa cele sapte curse cu renault in 2009
Lotus a confirmat anterior că este interesată de serviciile lui Nico Hulkenberg, care ar putea părăsi Sauber din cauza situaţiei financiare incerte. De asemenea, presa internaţională a speculat că Lotus negociază inclusiv cu Pastor Maldonado, care ar aduce un buget semnificativ prin intermediul sponsorului PDVSA, însă un parteneriat cu Grosjean este destul de puţin probabil din cauza numeroaselor incidente în care sunt implicaţi frecvent cei doi. O altă soluţie ar fi pilotul de rezervă Davide Valsecchi, însă Boullier nu crede că fostul campion din GP2 este pregătit pentru Lotus.
"Dacă echipa noastră nu are niciun loc disponibil pentru el, cred că a demonstrat un nivel bun pentru a avea o şansă la o altă echipă. Şi-a demonstrat potenţialul, este rapid şi merită o şansă în Formula 1", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu