marți, 30 iulie 2013

Vettel: "Mai bine să vină Raikkonen la Red Bull decât Alonso"

Sebastian Vettel a evitat să-şi exprime parerea cu privire la pilotul care ar trebui să-l înlocuiască pe Mark Webber la Red Bull Racing în sezonul următor, afirmând că nu poate face o alegere între Kimi Raikkonen şi Daniel Ricciardo.
Vettel


Apariţia surprinzătoare a lui Fernando Alonso pe lista candidaţilor a schimbat însă radical situaţia, iar triplul campion mondial a fost tranşant când a fost pus să aleagă între cei doi. Germanul afirmă fără ezitare că Raikkonen ar fi un coechipier mai bun decât Alonso.

 "L-aş prefera pe Raikkonen. Trebuie să fiu atent acum, dar nu am nimic împotriva lui Alonso. Îl respect cu adevărat foarte mult ca pilot. Dar pe Raikkonen îl respect pe circuit şi în afara circuitului, pentru că întotdeauna a fost foarte direct cu mine. Din punctul ăsta de vedere ar fi un pic mai uşor", a declarat el pentru postul britanic de televizune BBC. Red Bull Racing a refuzat să confirme dacă Alonso este într-adevăr un candidat pentru echipă, în timp ce Ferrari l-a criticat în mod deschis pe spaniol pentru criticile recente cu privire la performanţele monopostului. Contractul lui Alonso cu Ferrari urmează să expire la sfârşitul sezonului 2016.
Sursa : www.automarket.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu