miercuri, 31 iulie 2013

Ferrari l-a ofertat pe Kimi Raikkonen pentru 2014 !

 Fernando Alonso a ţinut capul de afiş după Marele Premiu al Ungariei in urma apariţiei speculaţiilor cu privire la oferta pe care ar fi primit-o din partea celor de la Red Bull Racing pentru sezonul 2014, însă Kimi Raikkonen este pe punctul de a reveni în centrul atenţiei.
 Ferrari  Raikkonen p
Considerat principalul favorit să-l înlocuiască pe Mark Webber la Red Bull Racing, actualul pilot al echipei Lotus a primit o ofertă supriză şi din partea Scuderiei Ferrari.
Informaţia a fost dezvăluit de publicaţia germană Bild, care susţine că oferta a fost înaintată cu o zi înainte de primele antrenamente de la Hungaroring şi că este mai generoasă decât cea făcută de Red Bull: 15 milioane de dolari pe an, bonusuri de performanţă şi venituri din partea sponsorilor.
  În cazul în care oferta este reală, Ferrari încearcă practic să se asigure că va avea în echipă cel puţin un pilot de top în cazul în care Alonso alege să plece la Red Bull, chiar dacă contractul spaniolului expiră la sfârşitul sezonului 2016. Felipe Massa va fi liber de contract la sfârşitul acestui an, însă este greu de crezut că Ferrari ar accepta o linie de piloţi formată din Alonso şi Raikkonen, fiind cunoscut faptul că Scuderia a lucrat aproape permanent cu un pilot considerat numărul 1 şi un pilot numărul 2.
Raikkonen a mai concurat pentru Ferrari în perioada 2007-2009 şi a câştigat un titlu mondial chiar în sezonul de debut în culorile Scuderiei, însă a renunţat la ultimul an de contract după ce echipa l-a recrutat pe Alonso.
Sursa : www.automarket.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu