marți, 30 iulie 2013

Montezemolo despre Alonso : "Trebuie să strângem rândurile fără să avem izbucniri negative" !

Rezultatele mai puţin notabile obţinute în ultima perioadă şi noile speculaţii cu privire la negocierile pe care Red Bull Racing le poartă cu Fernando Alonso în perspectiva unui contract pentru sezonul 2014 au determinat apariţia unor tensiuni în cadrul celor de la Ferrari.
 Ferrari


Într-un comunicat de presă publicat chiar pe site-ul său oficial, Ferrari critică în mod deschis comentariile negative făcute de Alonso cu privire la lipsa de performanţe.
"Trebuie să strângem rândurile fără să avem izbucniri negative care, chiar dacă sunt de înţeles imediat după obţinerea unui rezultat slab, nu ajută pe nimeni. Aceasta este o referinţă la adresa ultimelor comentarii făcute de Alonso, care nu l-au mulţumit pe Montezemolo şi nici pe altcineva din cadrul echipei", precizează Ferrari în comunicatul de presă.
  În plus, Montezemolo face un apel la unitate în cadrul echipei pentru ca Scuderia să fie capabilă să depăşească perioada mai puţin prolifică pe care o traversează în acest moment. "Tuturor marilor campioni care au concurat pentru Ferrari li s-a cerut să pună interesul echipei mai presus de interesul personal. Este o perioadă în care trebuie să rămânem calmi, să evităm polemicile şi să arătăm determinare pentru a ne aducem propria contribuţie, să fim alături de echipă şi de oameni atât pe circuit, cât şi în afara lui", a precizat Montezemolo.
Alonso a obţinut doar locul cinci în Marele Premiu al Ungariei cu un monopost de specificaţie mai veche, după ce update-urile utilizate în ultimele curse nu au dat niciun rezultat. Spaniolul a coborât pe locul trei în clasamentul general la 39 de puncte în spatele liderului Sebastian Vettel, iar ultima sa victorie datează de la Marele Premiu al Spaniei din luna mai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu