miercuri, 17 iulie 2013

Programul testelor de la Silverstone 2013 !

Doi dintre piloţii titulari de top au renunţat la participarea în sesiunea de teste pentru tineri piloţi care se desfăşoară în această săptămână pe circuitul de la Silverstone.
Prima victimă a fost Mark Webber, după ce Red Bull Racing a operat câteva schimbări importante în structura programului.
Silverstone


Astfel, protejatul Antonio Felix da Costa va rămâne în cockpit pe tot parcursul zilei de miercuri şi în dimineaţa zilei de joi, înainte ca Daniel Ricciardo să dea un examen important joi după-amiază pentru a obţine postul de pilot pentru sezonul 2014. Ziua de vineri a fost rezervată pentru Carlos Sainz Jr şi Sebastian Vettel, triplul campion mondial urmând astfel să testeze doar o jumătate de zi.
De asemenea, Kimi Raikkonen a anunţat că nu va mai participa la teste, deşi fusese programat de Lotus în ultima zi a sesiunii. Red Bull Racing şi Lotus nu au oferit nicio explicaţie plauzibilă pentru schimbări, însă cel mai probabil deciziile au venit ca urmare a faptului că piloţii titulari pot testa la Silverstone numai conform unui program stabilit de Pirelli, fără ca echipele să aibă posibilitatea să aleagă în ce constau testele. Totuşi, FIA anunţase încă de săptămâna trecută că echipele nu vor putea influenţa programul testelor atunci când piloţii titulari se afla în cockpit.
PROGRAM :
Echipa Marti, 17 iulie Miercuri, 18 iulie Joi, 19 iulie
Red Bull Da Costa/Ricciardo Da Costa/Webber Sainz/Vettel
Ferrari Davide Rigon Davide Rigon Massa/Rigon
Lotus Nicolas Prost Davide Valsecchi Kimi Raikkonen
Force India Calado/di Resta Adrian Sutil Paul di Resta
McLaren Kevin Magnussen Oliver Turvey Gary Paffett
Toro Rosso Johnny Cecotto Jr Sainz/Ricciardo Vergne/Kvyat
Sauber Robin Frijns Frijns/Hulkenberg Kimiya Sato
Williams Daniel Juncadella Pastor Maldonado Susie Wolff
Marussia Ellinas/Chilton Rodolfo Gonzalez Gonzalez/Bianchi
Caterham Alexander Rossi Will Stevens van der Garde/Pic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu