miercuri, 10 iulie 2013

Lotus : "Aşteptăm o decizie a lui Raikkonen înainte de luna august" !

Lotus încearcă să-l convingă pe Kimi Raikkonen să rămână la echipă şi în sezonul următor în loc să accepte oferta venită din partea rivalilor de la Red Bull Racing.
Potrivit lui Eric Boullier, finlandezul este interesat în primul rând de performanţele pe care le pot obţine britanicii anul viitor comparativ cu Red Bull, mai ales în contextul în care inginerul James Allison a părăsit echipa.
Lotus


"Doi ani consecutivi am redus diferenţa faţă de Red Bull. Raikkonen vrea să ştie dacă vom continua în acest mod. Suntem în discuţii despre pachetul tehnic pe care îl vom avea anul viitor. Este suficient de matur pentru a decide ce este mai bine să facă pentru viitorul lui. Există unele avantaje dacă merge la red Bull, dar şi unele dezavantaje. Aşteptăm o decizie înainte de luna august", a declarat francezul pentru postul de televiziune BBC.
  Pe de altă parte, nu este exclus ca decizia lui Raikkonen să se bazeze şi pe bugetul pe care Lotus îl va avea anul viitor, unul semnificativ mai mic decât cel al rivalilor de la Red Bull. De altfel, echipa britanică a recunoscut că a avut probleme financiare şi că i-a plătit salariul cu întârziere lui Raikkonen. "Este adevărat, salariul lui Raikkonen a fost plătit cu întârziere, dar a fost plătit. Trebuie să-l plătim dacă vrem să-l păstrăm", a precizat Boullier.
Red Bull a anunţat anterior că va alege înlocuitorul lui Mark Webber între trei piloţi: Raikkonen şi cei doi piloţi ai Scuderiei Toro Rosso, Daniel Ricciardo şi Jean-Eric Vergne.
Sursa : www.automarket.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu