duminică, 14 iulie 2013

Alonso : " Este evident că nu suntem cei mai rapizi" !

Fernando Alonso este şi în acest campionat principalul rival al lui Sebastian Vettel în lupta pentru titlul mondial, obţinând două victorii şi două locuri doi.
Fiind la 34 de puncte în spatele pilotului Red Bull Racding, spaniolul susţine că este mulţumit de parcursul echipei sale din acest debut de sezon şi îi acordă nota 8 din 10.
Alonso


"A fost bine, aşa că pot acorda nota 8, un scor bun. Este evident că nu suntem cei mai rapizi, dar monopostul nostru este complet, aşa că aş spune că sunt satisfăcut. Uneori, să termini (n.r - o cursă) pe locul doi este o mare satisfacţie, alteori o mare dezamăgire. Nu există două rezultate identice, pentru că depinde de circumstanţe şi de cine este pe primul loc. Dacă cel mai mare rival al tău nu a câştigat, atunci poate fi un rezultat foarte bun", a declarat el pentru postul german de televiziune RTL. În schimb, şeful Stefano Domenicali a admis că Scuderia  Ferrari are nevoie de îmbunătăţirea rapidă a monopostului pentru ca Ferrari să revină în lupta pentru victorii după câteva curse mai puţin productive.
"Acum este vital să optimizăm performanţa monopostului, aşa cum au reuşit şi rivalii noştri să facă, pentru că vrem să revenim în lupta pentru primele poziţii cât mai curând posibil", a precizat italianul.
Sursa : www.automarket.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu