marți, 9 iulie 2013

Ferrari : "Avem nevoie de Massa pentru a ne asigura că luptăm pentru titlul constructorilor " !

Felipe Massa a avut un început promiţător de sezon, însă în ultimele patru Mari Premii traversează o perioadă dificilă.După accidente suferite în antrenamentele de la Monaco, Montreal şi Silverstone, brazilianul a recidivat duminică la Nurburgring cu o greşeală de pilotaj care l-a scos din cursă.
Ferrari


Chiar dacă aceste evoluţii mediocre ar putea determina Suderia Ferrari să nu-i prelungească contractul pentru sezonul următor, şeful Stefano Domenicali insistă că echipa îl sprijină necondiţionat pe brazilian pentru a reveni la forma obişnuită.

"Întotdeauna am spus că am multă încredere în el, dar acesta este un moment foarte dificil şi critic. Cu siguranţă el este primul care este foarte dezamăgit de locul în care ne aflăm. Dar singurul lucru pe care îl putem face este să-l sprijinim şi să lucrăm îndeaproape cu el. Avem nevoie de el pentru a ne asigura că luptăm pentru titlul constructorilor. Rivalii sunt foarte aproape, dar simţim că echipa este aproape de el 100%", a declarat italianul. Ferrari a ocupat locul doi în clasamentul constructorilor în cea mai mare parte a anului, însă după victoria lui Nico Rosberg de la Silverstone a fost surcalsată de Mercedes, care are un avans de numai trei puncte.
Sursa : www.automarket.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu