luni, 15 iulie 2013

Raikkonen participa la testele de la Silverstone !

 Kimi Raikkonen a devenit vineri primul pilot titular confirmat ca participant la sesiunea de teste pentru tineri piloţi de la Silverstone, care va avea loc săptămâna viitoare în perioada 17-19 iulie.
Finlandezul va urca la volanul monopostului Lotus în ultima zi de teste, după ce Nicolas Prost şi Davide Valsecchi vor testa miercuri şi, respectiv, joi. Echipa britanică a luat această decizie după ce FIA a permis echipelor să folosească un pilot titular într-una dintre zile cu scopul de a evalua noile pneuri pe care Pirelli le va introduce începând de la Marele Premiu al Ungariei.
Lotus


"Obiectivul nostru pentru a treia zi va fi să ajutăm Pirelli să înţeleagă ultimele schimbări ale pneurilor pe acelaşi circuit pe care au avut cele mai notabile probleme în acest sezon. Kimi are de asemenea permisiunea să testeze, ceea ce îi va oferi posibilitatea să evalueze pneurile Pirelli. Şi el, dar şi Romain Grosjean vor avea beneficii datorită faptului că vor înţelege mai bine aceste pneuri înainte de următorul eveniment din Ungaria", a declarat Alan Permane, directorul operaţiunilor de cursă din cadrul Lotus.
Cu excepţia celor de la Lotus, numai Marussia a mai confirmat până în prezent numele piloţilor care vor testa la Silverstone. Este vorba despre Tio Ellinas, care va participa miercuri, şi Rodolfo Gonzalez, care urmează să urce în monopost joi şi vineri.
Sursa : www.automarket.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu