marți, 4 iunie 2013

Vijay Mallya - "Cred că batem la uşa primului nostru podium dupa 2009" !

Force India aniversează 100 de curse în Formula 1 cu ocazia Marelui Premiu al Canadei, la peste cinci ani de la debutul consemnat la Melbourne în 2008 după achiziţionarea celor de la Spyker.
Force India



Echipa traversează unul dintre cele mai bune sezoane din istorie, ocupând locul cinci în clasamentul constructorilor, în faţa celor de la McLaren. În plus, indienii au fost foarte aproape de podium în cursele Bahrain şi Monaco, unde Paul di Resta şi Adrian Sutil au ocupat locurile trei şi, respectiv, cinci.
În acest context, şeful Vijay Mallya crede că Marele Premiu al Canadei reprezintă oportunitatea perfectă pentru a obţine primul podium al echipei după cel de la Spa-Francorchamps din 2009.

"Cred că batem la uşa primului nostru podium dupa 2009 şi este timpul să facem acest pas important. Montreal ar fi un loc grozav să facem asta, este un circuit care favorizează depăşirile, iar monopostul nostru a arătat ritmul necesar pentru a termina printre lideri, aşa că totul este posibil. Sunt mândru de toată lumea din echipă pentru că am obţinut rezultate bune în ciuda unor evenimente nefericite. Cu puţin mai mult noroc am fi avut un avans mai mare în faţa celor de la McLaren, dar ne concentrăm pe viitor", a declarat indianul. În plus, Mallya a remarcat progresele înregistrate de echipă după preluarea celor de la Spyker, care în 2007 a ocupat ultima poziţie în clasamentul constructorilor.
"Când am început în 2008 am avut doar ambiţia de a progresa din Q1 şi am visat să câştigăm puncte. Văzând unde stăm astăzi reprezintă o recompensă majoră şi ne motivează să continuăm să muncim din greu în următoarele 100 de curse", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu