marți, 4 iunie 2013

Massa primeşte un nou şasiu pentru Canada 2013 !

Felipe Massa a abandonat în turul 29 al cursei de la Monaco în urma unui accident atribuit ulterior unei defecţiuni la suspensii.



Problema de natură tehnică nu a mai putut fi remediata la timp, astfel că Ferrari a decis să-i ofere brazilianului un nou şasiu cu care să concureze în Marele Premiu al Canadei.
După o cursă în care Fernando Alonso a avut o evoluţie sub aşteptări şi a terminat doar pe locul şapte, şeful Stefano Domenicali anticipează un reviriment din partea Scuderiei pe circuitul de la Montreal, care se potriveşte mai bine caracterisiticilor monopostului F138.
"Dacă ne uităm în ansamblu la primele şase curse, monopostul nostru s-a dovedit puternic cu caracterisitici bune în cele mai multe cazuri, chiar dacă uneori alte echipe s-au dovedit mai rapide. Cred că circuitul de la Montreal ar trebui să ne permită să explotăm aceste puncte forte cum ar fi frânele, care reprezintă un factor cheie pe acest circuit, aşa că sperăm ca acest lucru să funcţioneze în favoarea noastră. Pe de altă parte, trebui să continuăm să muncim în zonele în care monopostul nu este încă acolo unde ar trebui", a declarat italianul în cadrul unui comunicat de presă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu