luni, 17 iunie 2013

Sergio Perez : "Nu este anul pe care mi l-am dorit ! "

McLaren Mercedes a avut parte de un debut modest de sezon în care a castigat doar 37 de puncte în primele şapte curse, ocupând astfel doar locul şase în clasamentul constructorilor.
Perez


Cel mai bun rezultat al echipei în 2013 este un loc cinci obţinut de Jenson Button în Marele Premiu al Chinei, iar coechipierul său Sergio Perez admite că nu-şi face iluzii că situaţia se va îmbunătăţi în viitorul apropiat. Mexicanul a obţinut trei podiumuri pe parcursul anului trecut cu Sauber, însă nu crede că poate realiza aceleaşi performante la McLaren în acest an.
"Nimic nu ne poate salva, nici ploaia, nici măcar miracolele. Monopostul are atât de multe probleme şi suntem atât de mult în spate încât nu există o singură problemă pe care să ne putem concentra. Nu este anul pe care mi l-am dorit. Anul trecut, în acest stadiu, aveam mai multe puncte la Sauber. În acest moment nici măcar nu ne putem gândi la un podium", a declarat el pentru agenţia de presă AFP. McLaren a ajuns în această situaţie după ce a decis să schimbe radical monopostul pentru acest sezon comparativ cu cel de anul trecut, chiar dacă schimbările de regulament au fost minore. Echipa a justificat această strategie prin faptul că în acest fel poate dezvolta mai bine monopostul pe parcursul sezonului.
Sursa : www.automarket.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu