marți, 18 iunie 2013

Oficial Mercedes GP : "Avem încredere că nu am greşit cu nimic" !

Numai două zile au mai rămas până când Tribunalul International al FIA va judeca procesul testului efectuat de Mercedes cu anvelope Pirelli la jumătatea lunii mai, iar echipa germană susţine că este pregătită să-şi apere interesele.
 Mercedes


Directorul de motorsport Toto Wolff afirmă că Mercedes nu are nicio emoţie înaintea procesului, întrucât este convinsă că nu a încălcat regulament sportiv atunci când a testat cu Pirelli cu monopostul din sezonul curent. 
Am pregătit documentele şi nu putem face mai mult. Joi va fi ziua judecăţii şi vom vedea dacă putem accepta decizia. Nu avem niciun fel de sentimente, nici pozitive, nici negative. Avem încredere că nu am greşit cu nimic", a declarat austriacul pentru publicaţia germană Welt on Sonntag.
Wolff a refuzat să explice motivele pentru care este încrezător că Mercedes nu a greşit cu nimic, în condiţiile în care regulamentul sportiv interzice utilizarea monoposturilor curente sau de anul trecut pentru teste. Totuşi, publicaţia britanică The Guardian susţine că echipa va prezenta un email din partea lui Charlie Whiting, directorul de curse al FIA, care şi-a dat acordul în scris pentru efectuarea testului. "Mercedes va aduce dovezi scrise că au avut permisiunea să testeze pneurile Pirelli. Atuul Mercedes este sub forma unui email trimis de FIA - aparent din partea lui Whiting, prin care au primjit permisiunea de a testa", a precizat sursa citată.
Mercedes va fi reprezentată la Tribunalul Internaţional de şeful Ross Brawn şi mai mulţi avocaţi.
Surse : SkySports ; www.automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu