marți, 18 iunie 2013

Button : "Hamilton nu şi-a pierdut viteza, va reveni " !

 După un start fulminant de sezon în care a obţinut un pole position şi două podiumuri în Malaysia şi China, Lewis Hamilton a fost învins cu regularitate de coechipierul său Nico Rosberg, care a câştigat o cursă şi a plecat de trei ori consecutiv din pole position.
Button - Hamilton


Totuşi, Jenson Button anticipează că fostul său coechipier de la McLaren va şoca Formula 1 prin performanţele sale, după ce se va acomoda cu frânele monopostului Mercedes W04.
"Pentru Hamilton, este la fel ca pentru noi toţi. Dacă nu are un monopost stabil care să i se potrivească, nu este uşor pentru el. În plus, Rosberg este rapid. Dar Hamilton nu şi-a pierdut viteza, va reveni şi vă va şoca pe voi toţi. Trebuie să fim corecţi. Cel puţin a câştigat semnificativ mai multe puncte decât Rosberg", a declarat el pentru BBC.
  Referindu-se la schimbarea majoră de regulament prevăzută pentru 2014, Button crede că piloţii vor avea numeroase provocări să se adapteze la viteza monoposturilor. "2014 va fi complet diferit pentru noi toţi. Noul tren de rulare, noua aerodinamică, noul sistem ERS (n.r - care înlocuieşte KERS) şi modul în care funcţionează motorul turbo. Avem putere din trei surse diferite: motor, recuperarea energiei şi turbo. Vitezele vor fi nefamiliare. Probabil va fi cea mai mare schimbare pe care am avut-o în Formula 1 şi va trebui să-i facem faţă", a adăugat el.
Sursa : www.automarket.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu