joi, 16 mai 2013

Brawn :"Vor exista incidente când cei doi piloti vor fi furioşi unul împotriva celuilalt" !

Rivalitatea dintre Lewis Hamilton şi Nico Rosberg pentru a produce rezultate cât mai bune în acest sezon ar putea duce la incidente neplăcute pe circuit între cei doi, iar Ross Brawn, şeful Mercedes, este convins că astfel de lucruri se vor întâmpla la un moment dat.
Mercedes


Britanicul este însă încrezător că echipa are instrumentele necesare pentru a aplana rapid un astfel de conflict, mai ales că are deja experienţa în acest sens după ordinele de echipă dictate la Marele Premiu al Malaysiei.
"Piloţii noştri se înţeleg bine, au mai concurat împreună, au o istorie frumoasă împreună, dar ştim cu toţii că vor exista incidente când cei doi vor fi furioşi unul împotriva celuilalt. Dar asta este natural, sunt competitori şi este important ca noi ne revenim foarte repede după astfel de lucruri pentru a nu deveni o problemă. Dar cu siguranţă vor exista momente neplăcute", a declarat el citat de publicaţia ESPNF1.
Brawn susţine că în prezent Hamilton şi Rosberg se înţeleg foarte bine şi se completează reciproc, lucru care contribuie la progresele înregistrate de Mercedes în ultima perioadă. "Cred că orice pilot trebuie să aibă ritm şi viteză, dar şi o abordare inteligenta. Iar dacă ambii piloţi ai echipei lucrează în armoniepentru a îmbunătăţi monopostul atunci ai o soluţie ideală. Piloţii noştri lucrează foarte bine împreună ca şi coechipieri, vor să se bată unul pe celălalt şi sunt foarte rapizi, iar noi ne bucurăm de aceasta combinaţie", a adăugat el.
Sursa : www.automarket.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu