joi, 30 mai 2013

Alonso despre MP al Canadei :"Sunt convins că vom fi într-o formă mai bună şi că vom lupta pentru puncte bune"

Scuderia Ferrari a impresionat în debutul acestui sezon prin ritmul bun de cursă care le-a permis piloţilor să avanseze în pluton şi să recupereze poziţii, în condiţiile în care performanţele din calificări nu sunt optime.
Alonso anticipează o revenire de formă în Canada!




Situaţia s-a schimbat însă la Monaco, acolo unde Fernando Alonso a terminat cursa doar pe locul şapte după ce a fost al şaselea în calificări şi ar fi terminat chiar pe nouă în absenţa unui acroşaj între Kimi Raikkonen şi Sergio Perez. Totuşi, spaniolul consideră că situaţia va reveni la normal începând cu Marele Premiu al Canadei de la finalul săptămânii viitoare.
"Montreal este un circuit cu apăsare aerodinamică mai mică, aşa că sunt convins că vom fi într-o formă mai bună şi că vom lupta pentru puncte bune", a declarat el pentru publicaţia spaniolă Diario Sport.
La rândul său, şeful Stefano Domenicali susţine că echipa va reacţiona rapid după rezultatele de la Monaco, circuit pe care nu a mai câştigat din 2001. "Din păcate, trebuie să existe un motiv, poate este vorba despre configuraţie sau altceva, nu ştiu. Dar în această cursă nu am avut ritm şi trebuie să aflăm de ce, pentru că suntem obişnuiţi să reacţionăm rapid după un weekend dificil. Din punct de vedere sportiv, singurul lucru pozitiv a fost că Raikkonen nu a câştigat multe puncte, dar Sebastian Vettel a fost al doilea. Oricum, au trecut doar şase curse din cele 19, campionatul este foarte lung", a precizat italianul pentru agenţia braziliană de presă Estado.
Sursa : www.automarket.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu