joi, 21 martie 2013

Hulkenberg schimba şasiul în Malaysia !

 Germanul Nico Hulkenberg nu a putut lua startul în cursa de la Melbourne de la sfârşitul săptămânii trecute din cauza unei defecţiuni tehnice la sistemul de alimentare cu combustibil survenita cu puţine minute înainte de stingerea luminilor roşii.
Hulkenberg va utiliza un nou şasiu în Malaysia !


După ce a studiat rapid problema, Sauber a decis să trimită monopostul respectiv înapoi la fabrica de la Hinwil pentru o analiză detaliată care să evidenţieze cauzele defecţiunii.
Între timp, Hulkenberg va evolua în Marele Premiu al Malaysiei cu un şasiu nou, iar germanul crede că echipa poate obţine rezultate pozitive, chiar dacă vremea se anunţă deja capricioasă.
 "Comparativ cu Melbourne, circuitul din Malaysia are caracteristici diferite. Este un circuit rapid cu viraje de mare viteză care ar trebui să se potrivească bine monopostului nostru. Pentru pilot, Malaysia este întotdeauna o provocare din cauza temperaturilor ridicate şi a umidităţii. Nu în ultimul rând, întotdeauna există o şansă de ploaie, ceea ce poate fi interesant, în special pentru start", a declarat el. Hulkenberg .
Sursa : www.automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu