miercuri, 28 noiembrie 2012

Ultimele noutati in privinta mutarilor din Formula 1 in 2013 !

Valtteri Bottas va fi noul coechipierul al lui Pastor Maldonado, care va ajunge anul viitor la al treilea sezon alături de echipa britanică.

Şeful Frank Williams consideră că linia de piloţi propusă pentru 2013 este una competitivă. "În Maldonado şi Bottas avem două dintre cele mai interesante talente ale sporturilor cu motor şi sunt entuziasmat de ce poate aduce 2013 pentru Williams. Maldonado a demonstrat întotdeauna o formă remarcabilă, iar în acest an s-a maturizat ca pilot. Bottas este unul dintre cei mai talentaţi tineri piloţi cu care m-am întâlnit şi aştept multe lucruri bune de la el în viitor", a precizat el.
 Bottas


Lotus nu a anunţat încă numele coechipierului lui Kimi Raikkonen pentru sezonul 2013, însă echipa insistă că este foarte aproape să-i acorde încă o şansă lui Romain Grosjean, în ciuda numeroaselor incidente în care a fost implicat pe parcursul acestui an.

Cu toate acestea, postul finlandez de televiziune MTV3 susţine că Lotus are şi o variantă de rezervă pentru Grosjean în persoana lui Heikki Kovalainen.
Kovalainen

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu