marți, 20 noiembrie 2012

METEO Brazilia 2012 : ploaie pentru ziua de sambata !

Vremea poate juca un rol esential în stabilirea campionului mondial al sezonului 2012, deoarece primele informaţii meteo indică ploi, în special pe parcursul zilei de sâmbătă.
Interlagos 2012


Prima sesiune de antrenamente libere de vineri va avea loc pe un circuit uscat, însă vremea se va înrăutăţi pe parcursul după-amiezii şi este posibil ca ploaia să-şi facă apariţia în a doua sesiune de antrenamente.
Precipitaţiile vor fi din ce în ce mai abundente şi vor afecta în mod aproape sigur calificările de sâmbătă, urmând să se transforme în ploi torenţiale în aceeaşi seară.
 Prognoza pentru cursă este în prezent incertă, întrucât ploile vor înceta pe parcursul zilei de duminică, însă nu este încă clar dacă acest lucru se va întâmpla până la începerea cursei.

Cert este însă că apariţia ploilor va determina o scădere bruscă a temperaturii de la 31 de grade vineri după-amiaza până la cel mult 20 de grade Celsius în ziua cursei. Acest lucru va avea un impact semnificativ asupra gestionarii pneurilor, iar datele obţinute de echipe în antrenamentele de vineri vor avea o relevanţă mai scăzută.
Sursa : www.automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu