miercuri, 21 noiembrie 2012

Button : "Nu putem învinge Red Bull, dar putem învinge Ferrari" !

Echipa de Formula 1 , McLaren Mercedes a ocupat locul doi în clasamentul constructorilor în cea mai mare parte a sezonului, însă a coborât pe locul trei în urma  problemelor de fiabilitate din ultima perioadă.

Cu numai o cursă înainte de final sezonului
Button speră că McLaren să învingă Ferrari
, rivalii de la Scuderia Ferrari au un avantaj de 14 puncte care poate fi diminuat printr-o clasare pe primele poziţii ale celor doi piloţi, iar Jenson Button spune că acesta este obiectivul final al echipei pentru etapa braziliană.
"Titlul constructorilor înseamnă mult pentru mine pentru că este vorba de mulţi bani. Cred că putem s-o facem, dar avem nevoie de un weekend perfect. De asemenea, ar fi ideal să-i depăşim pe cei de la Ferrari. Vrem să terminăm în faţa lor. Suntem o echipă competitivă. Nu putem învinge Red Bull, dar putem învinge Ferrari. Acesta a fost obiectivul nostru", a declarat britanicul pentru publicaţia The Sun.
 Pe lângă mândria de a învinge Ferrari, McLaren  are un motiv şi mai important să termine pe locul doi în clasamentul constructorilor, întrucât premiile în bani acordate de Bernie Ecclestone conform Acordului Concorde depind de poziţionarea în clasamentul constructorilor.

Presa internaţională estimează că ocupanta locului doi în clasamentul constructorilor va primi aproximativ 10 milioane de dolari în plus comparativ cu suma alocată echipei de pe locul trei.
Surse : www.automarket.roMotorsport

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu