luni, 19 noiembrie 2012

Domenicali "Cred că a fost decizia corectă" !

"Prefer să fiu total transparent, pentru că în astfel de situaţii poţi să simulezi cu uşurinţă ceva dacă vrei. Dar am simţit că era mai corect să spunem adevărul. Acesta este stilul nostru, stilul meu.
Ferrari
 [...] Cred că a fost decizia corectă. Când lucrezi pentru Ferrari ştii că echipa este în centrul deciziilor şi că piloţii le respectă. Trebuie să-i mulţumesc lui Massa pentru asta"
, a declarat seful Scuderiei Ferrari , Stefano Domenicali Stefano Domenicali .
 Massa a admis însă că nu a fost deloc mulţumit să plece de pe locul 11 în loc să fie al şaselea pe grila. Deşi consideră că l-ar fi învins pe Alonso în cursa în circumstanţe normale de cursă, brazilianul insistă că totul s-a terminat cu bine, atât pentru şansele la titlu ale spaniolului, cât şi pentru el, întrucât a terminat pe locul patru.

"Cu siguranţă nu am fost fericit duminică dimineaţă. Este imposibil să vezi un pilot fericit care cedează cinci poziţii doar pentru a-şi ajuta coechipierul sau echipa, dar ştim cât de important este titlul. Poate că nu este uşor să găseşti un alt pilot care să facă asta. Cu siguranţă aş fi fost capabil să fiu în faţa lui Alonso în cursă, dar am fost de mare ajutor", a precizat el.
Sursa : www.automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu