miercuri, 17 octombrie 2012

Webber : "Nu cred ca monopostul va fi lent in India" !

 Germanul Sebastian Vettel a devenit principalul favorit la titlu după ce a câştigat marile premii din Singapore, Japonia şi Coreea de Sud şi a trecut la conducerea clasamentului general in dauna lui Fernando Alonso.

 Colegul său Mark Webber crede că Red Bull a demonstrat că deţine cel mai bun monopost nu numai pentru că a obţinut trei victorii la rand, ci mai ales pentru că acestea au fost obţinute pe circuite cu caracteristici total diferite.
"Ultimul grand prix din Coreea de Sud a fost o bună confirmare că mergem în direcţia potrivită. Japonia a fost o cursă foarte bună pentru noi şi în mod normal dacă eşti rapid pe acest circuit este un bun indicator că vei fi rapid pe orice circuit. Aşa că performanţa noastră de la Suzuka a dovedit că am îmbunătăţit monopostul pe astfel de circuite, dar apoi am mers în Coreea de Sud, care este un circuit diferit de Suzuka. Ai nevoie de mai mulţi cai putere şi frâne mai bune, aşa că a fost reconfortant să fim rapizi şi acolo. Următoarea cursă este în India şi nu cred că monopostul va fi lent acolo", a declarat el pentru BBC.
 Parerea tuturor este că Red Bull a progresat semnificativ datorită noului sistem DDRS introdus în premieră în Singapore, însă Webber afirmă că inginerii au adus mici modificări la numeroase alte componente care, cumulat, au generat o performanţă mai bună pentru monopostul RB8.

"Toată lumea vrea să ştie cum am reuşit, dar este vorba doar despre detalii şi despre faptul că am început să exploatăm anumite parti ale monopostului. Nu ne-a luat mult să facem asta", a adăugat el.
Webber
Surse : BBC Sport ; www.automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu