marți, 16 octombrie 2012

Hamilton : "Simt că Alonso merită titlul pe parcursul acestui an" !

 Fostul campion mondial Lewis Hamilton a admis luni că nu mai speră să câştige titlul mondial în acest sezon, după ce a obţinut un singur punct în cursa din Coreea de Sud şi a coborât la 62 de puncte în spatele liderului Sebastian Vettel.

  Din ipostaza pilotului care priveşte cu detaşare la luptă pentru trofeu, pilotul echipei McLaren afirmă că Fernando Alonso este cel care merită să fie campion în acest sezon, însă în acelaşi timp remarcă şi recuperarea ceor de la Red Bull, care au câştigat ultimele trei curse prin Sebastian Vettel.
"Simt că Alonso merită titlul pe parcursul acestui an. Echipa lui nu a comis nicio greşeală. Nu a fost întotdeauna cel mai rapid, dar a fost acolo sus. A pilotat tot anul ca un campion ce este şi, prin urmare, simt că el este triplu campion mondial. Cei de la Red Bull au avut momente bune şi mai puţin bune, dar totuşi au făcut o treabă grozavă. Au câştigat ultimele trei curse", a declarat el.
relaţia pe care o are cu coechipierul Jenson Button, după ce presa internaţională a speculat că între cei doi a izbucnit un clonflict, mai ales în lumina acuzaţiilor de lipsă de respect formulate de Hamilton pentru că nu mai este urmărit pe Twiiter de conaţionalul său.

"Nu am fost niciodată distrat în acest an şi încă sunt 100% în această echipă până în ultimul minut. Oamenii vor continua să spună că există o ruptură între mine şi Button, dar sincer să fiu nu există nicio problemă între noi. Fac parte din această echipă de mulţi ani şi am o relaţie grozavă. Cred că sunt la fel de iubit pe cât iubesc echipa. Sper să pot obţine încă un podium în ultimele curse, dar în Coreea de Sud nu am fost suficient de rapizi", a mai precizat el.
Hamilton
Surse : SkySports ; www.automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu