joi, 18 octombrie 2012

Red Bull exclude ordinele de echipă în India !

Mangerul Red Bull, Christian Horner, a declarat că nu îl va obliga pe Mark Webber să-l ajute pe liderul clasamentului piloţilor Sebastian Vettel, considerând că are încă şanse la titlul mondial deşi între cei doi coechipieri sunt 63 de puncte diferenţă, cu patru etape rămase de disputat.
"Sebastian a trecut pe primul loc, dar Mark are încă şanse de a câştiga titlul. Cred că ar fi greşit să impunem ordine de echipă atât timp cât Mark are şanse matematice. Ei au demonstrat în Coreea de Sud că pot concura cu fair-play unul împotriva celuilalt, aşa că asta le vom cere în continuare", a declarat Horner, potrivit SkySports.
Germanul Sebastian Vettel (Red Bull) a câştigat, duminică, Marele Premiu al Coreei de Sud, a 16-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, şi a devenit noul lider al ierarhiei piloţilor, având un avans de şase puncte faţă de principalul său rival, Fernando Alonso de la Ferrari, care a încheiat cursa pe locul 3, după Webber.
Situaţia de la Red Bull este diferită de cea de la Ferrari, unde Alonso este "menajat" de colegul său, Felipe Massa. La Yeongam, brazilianul ar fi putut încerca să-l întreacă pe Alonso, însă a fost certat de la boxele scuderiei de câteva ori pentru că se apropiase prea mult de spaniol.
Red Bull exclude ordinele de echipă în India!
Sursa : www.mediafax.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu