miercuri, 24 octombrie 2012

Vettel : "S-ar putea merge din nou până în ultima cursă" !

Sebastian Vettel este considerat principalul favorit la titlul mondial în acest sezon, deoarece a preluat conducerea clasamentului general de la Fernando Alonso şi are la activ trei victorii consecutive în Singapore, Japonia şi Coreea de Sud.

Avansul său este însă de numai şase puncte, motiv pentru care pilotul echipei Red Bull Racing preferă să rămână cu picioarele pe pământ. El anticipează că lupta pentru trofeu cu Alonso va rămâne una echilibrată până în ultima cursă a sezonului de la Interlagos.
"Ştim ce trebuie să facem şi la ce să ne aşteptăm, dar nu aşteptăm nimic. Pare că s-ar putea merge din nou până în ultima cursă, chiar până la final. Noi suntem pregătiţi pentru orice", a declarat el.
 Vettel discuta despre faptul că titlul mondial din sezonul 2010 a fost decis în ultima cursa a sezonului, la vremea respectivă pe circuitul de la Abu Dhabi, după o luptă intensă tot intre Vettel şi Alonso. Anul trecut, germanul a devenit matematic campion mondial la finalul Marelui Premiu al Japoniei.
Vettel

Surse :  Daily Telegraph; www.automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu