vineri, 26 octombrie 2012

Vettel :"Polul se disputa intre noi toti" !

 Germanul Sebastian Vettel a fost cel mai rapid în sesiunile de antrenamente libere de vineri din cadrul Marelui Premiu al Indiei 2012, reuşind să-l devanseze chiar cu şase zecimi de secundă pe principalul său rival în lupta pentru titlul mondial, Fernando Alonso. Cu toate acestea, pilotul echipei Red Bull Racing susţineVettel
 că este prea devreme pentru a trage concluzii doar pe baza rezultatelor din antrenamente, iar atunci când a fost întrebat dacă va lupta pentru pole position a replicat:
 "Nu ştiu. Ştiu că nu este între mine şi Mark Webber. Este între noi toţi. Ziua de vineri este întotdeauna dificilă într-o zi ca asta. Când concurezi cu pneuri noi, îmbunatăţirea condiţiilor pistei este chiar majoră. Astăzi este vineri, mâine este o altă sesiune de antrenamente înainte de calificări şi ne concentrăm în primul rând pe asta", a declarat germanul.
Coechipierul său Mark Webber este însă încrezător în potenţialul arătat de Red Bull în antrenamente şi anticipează o performanţă bună pentru acest weekend.

"A fost o zi bună. Pole position-ul este un lucru, dar duminică este un alt lucru şi trebuie să avem performanţe bune în ambele zile. Cred că avem o şansă foarte bună să facem asta. Băieţii fac o treabă grozavă. Sunt multe lucruri de făcut la noapte cu monopostul şi echipa este incredibil de motivată, la fel ca şi noi, piloţii", a declarat el.
Surse : Red Bull ; www.automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu