luni, 1 octombrie 2012

Rosberg si Hamilton vor avea acelasi statut la Mercedes !

 După ce a fost coechipierul lui Michael Schumacher timp de trei ani, Nico Rosberg îl va avea alături începând de anul viitor pe Lewis Hamilton.

 În ziua în care Mercedes a anunţat semnarea noului contract, presa internaţională a speculat că una dintre condiţiile puse de Hamilton este să fie pilotul numărul 1 al echipei, însă informaţia a fost negată de Rosberg.   Germanul afirmă că are o clauză de contract potrivit căreia are un statut de egalitate în cadrul echipei cu coechipierul său.
"Cu siguranţă nu (n.r - voi fi numărul 2). Cunosc situaţia. În contractul meu scrie că voi avea întotdeauna acelaşi oportunităţi ca şi coechipierul meu, indiferent cine este el. Chiar dacă Hamilton va reprezenta o provocare, o accept cu bucurie. Este unul dintre cei mai buni piloţi, dar cred că mă pot măsura cu el", a declarat el pentru publicaţia germană Bild.
 Pe de altă parte, Rosberg afirmă că nu regretă plecarea lui Schumacher de la echipă, în primul rând pentru că septuplul campion mondial a amânat prea mult o decizie cu privire la viitorul sau în Formula1.

"Schumacher nu a fost sigur dacă vrea să continue sau nu, dar Mercedes a trebuit să facă o alegere. Şi oricum Schumacher a spus el însuşi că nu este nefericit (n.r - ca Hamilton a semnat cu Mercedes)", a mai precizat el.
Rosberg
Via Motorsport ; www.automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu