marți, 9 octombrie 2012

McLaren : " Alonso este sub mare presiune acum " !

Cel de la McLaren prevad ca Fernando Alonso poate pierde titlul mondial in acest sezon , avand in vedere ca avansul de 40 de puncte pe care il avea cu cea timp in urma s-a diminuat la numai patru . In acelasi timp pilotul cu cele mai multe puncte de la McLaren este la numai 42 de puncte distanta de liderul campionatului mondial de Formula1 .
 " Fernando este sub mare presiune acum ; mai multa , sincer, din partea lui Sebastian (n.r.-Vettel) decat din partea noastra " , a declarat seful McLaren , Martin Whitmarsh pentru BBc Sport . " Cu toata acestea am redus mult diferenta si mai avem cinci curse ramase ca sa reusim " .
  In cursa de duminica de la Suzuka , McLaren au reusit doar pozitiile patru si cinci , Jenson Button ratand podiumul pentru numai jumatate de secunda in spatele lui Kobayashi , iar Hamilton blamand setarile gresite ale monopostului .
 " Nu a fost cea mai buna performanta pentru noi " a admis Whitmarsh . " In aceasta situatie trebuie sa reflectezi asupra interventiilor pe monopost si sa-l faci cat mai competitiv pentru Korea . Ambii piloti sunt capabili sa castige curse si mai avem numai cinci ramase pana la sfarsitul sezonului " .
McLaren
Sursa : www.gpupdate.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu