miercuri, 10 octombrie 2012

Alonso : "Sunt sigur că putem fi în lupta pentru titlu până in ultima cursa" !

 Avansul lui Fernando Alonso în fruntea clasamentului general s-a redus în ultimele curse la numai patru puncte, după ce pilotul Ferrari a abandonat la Spa-Francorchamps şi Suzuka în urma unor incidente în care a fost victima colaterală. Totuşi, el a admis că situaţia este complicată şi de faptul că rivalii de la Red Bull şi McLaren au reuşit să îmbunătăţească mai mult monopostul în ultima perioadă comparativ cu inginerii Scuderiei.

"Sunt unele echipe care au făcut un pas important înainte în această parte finală a campionatului. Între timp, noi nu am reuşit să facem acelaşi lucru, în special în privinţa modului în care se comportă monopostul pe anumite circuite", a declarat el pentru site-ul oficial al Scuderiei.
 Cu toate acestea, Alonso este încrezător că poate rămâne în cursa pentru titlul mondial până la finalul acestui sezon şi are încredere în abilitatea inginerilor Ferrari de a aduce upate-urile necesare pentru monopostul F2012.

"Sunt sigur că putem fi în lupta pentru titlu până in ultima cursa. Oamenii care lucrează la maşină sunt aceeaşi care au făcut treaba de până acum, aşa că nu există niciun motiv pentru care să credem că nu pot face din nou o treabă bună. Dacă sunt încă liderul campionatului, asta se datorează faptului că am fost capabili să îmbunătăţim semnificativ monopostul comparativ cu startul sezonului şi pentru că am scos tot ce era mai bun din materialul de lucru. Nu am primit cadouri, iar Spa şi Suzuka ne-au privat de locuri bune care erau la îndemâna noastră", a mai precizat el.
Alonso
Surse : Ferrari ; www.automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu