luni, 17 septembrie 2012

Sauber şi-a stabilit ca obiectiv să depaseasca Mercedes în lupta pentru locul cinci în clasamentul constructorilor !

 Echipa de Formula 1 Sauber şi-a stabilit ca obiectiv să depaseasca Mercedes în lupta pentru locul cinci în clasamentul general al constructorilor, mai ales după ce Sergio Perez a terminat cursa din Italia pe a doua treaptă a podiumului. Sauber mai are de recuperat doar 26 de puncte, iar Kamui Kobayashi este încrezător că lupta finala poate începe chiar în Singapore.

 "După rezultatul excaptional de la Monza întreaga echipă este foarte motivată. Circuitul de la Singapore este foarte solicitant din cauza virajelor, în cea mai mare parte lente. În trecut, astfel de circuite nu se potriveau cu adevărat monopostului nostru, dar lucrurile s-au schimbat în acest an cu C31. Nu văd niciun motiv pentru care nu ar trebui să fim competitivi acolo", a precizat japonezul.
 La fel de optimist înaintea cursei de la sfârşitul saptamnii viitoare este şi Perez, care speră să repete performanţa de la Monza.

"În general îmi plac circuitele stradale, iar cel de la Singapore este foarte solicitant din punct de vedere fizic, dar mă simt pregătit pentru asta. De asemenea, pentru monopostul nostru ar trebui să fie un circuit bun, aşa că aştept cu nerăbdare şi vreau să obţin un nou rezultat bun pentru echipă în această cursă prestigioasă", a declarat mexicanul.
Sauber
Via Sauber ; www.automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu