luni, 17 septembrie 2012

McLaren :"Suntem într-o poziţie foarte bună să luptăm pentru titlu" !

 McLaren Mecedes a câştigat ultimele trei curse din acest sezon, însă echipa mai are de recuperat 29 de puncte în clasamentul constructorilor pentru a-i ajunge pe rivalii de la Red Bull Racing, în timp ce Lewis Hamilton este la 37 de puncte în spatele lui Fernando Alonso.

 Acesta este motivul pentru care directorul sportiv Sam Michael consideră că rezultatele pe care McLaren le va obţine în Marele Premiu al statului Singapore de la sfârşitul acestei săptămâni sunt esenţiale în lupta pentru titlul mondial, chiar dacă vor mai rămâne alte şase curse până la sfârşitul sezonului.
"Cred că acum este un punct critic pentru noi în campionat. Venim din urmă şi ştim că avem o provocare majoră să încercăm şi să ajungem în fruntea clasamentului constructorilor. Următoarea cursă este importantă, pentru că dacă ne uitam la ultimele trei curse au existat circumstanţe variate care au contribuit la rezultate mai puţin bune ale principalilor noştri competitori, cum ar fi Red Bull", a declarat el.
 Pe de altă parte, Michael consideră că McLaren va rămâne în lupta pentru titlul mondial chiar dacă Red Bull va înregistra progresele aşteptate pentru următoarele curse, care vor avea loc prepoderent pe circuite lente, favorabile monopostului RB8.

"Dacă mergem în Singapore şi avem în continuare un avantaj la fel ca în ultimele două curse, atunci aş spune că suntem într-o poziţie foarte bună să luptăm pentru titlu. Dacă cei de la Red Bull sunt din nou rapizi în prima linie cu ambele monoposturi, atunci nu înseamnă că nu putem câştiga campionatul, ci doar că va fi o misiune mai dificilă", a mai precizat el.
McLaren
Surse : Autosport ; www.automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu