luni, 20 august 2012

Senna : "Un loc bun in calificari va decide viitorul meu la Williams " !

 Bruno Senna crede ca ziua de sâmbătă (n.r. - calificarile) va fi cel mai important factor dacă el va rămâne
sau nu la
Williams în 2012. Avand in vedere ca Pastor Maldonado este confirmat pentru Williams , Senna va putea fi inlocuit cu pilotul de rezerva Valtteri Bottas.
 Senna a semnat cu Williams pentru 2011 plecand de la Renault , dupa ce echipa Enstone (acum Lotus) l-a lăsat pe margine. La ultima cursa din Ungaria Senna a abandonat , insa el s-a clasat in urma calificarilor in top zece pentru prima dată cu Williams. Desi Maldonado ar putea fi considerat pilotul numarul 1in echipa Williams o data cu victoria din Barcelona , acesta nu a mai reusit sa castige niciun punct de la cursa spaniola .
  " Singurul motiv pentru care am castigat puncte bune în Ungaria se datorează faptului că ne-am calificat bine - și avem nevoie pentde constanta pentru acest lucru ", a spus el agenției de știri AFP. "Toată lumea are nevoie de oportunități de a creste . Am nevoie de o oportunitate de a crește și a ma dezvolta împreună cu echipa. Este, probabil, cel mai greu sezon in Formula 1 pentru cine știe câți ani ... cu o zecime de secundă poți fi la cinci sau sase puncte castigate in cursa. "
 Senna se afla pe pozitia 15 in clasamentul pilotilor , cu cinci puncte in spatele lui Maldonado . Multe zvonuri din interiorul echipei il considera pe Bottas un inlocuitor al lui Senna la Williams , mai ales ca Bottas a pilotat monopostul lui Senna in 8 din cele 11 sesiuni de antrenamente libere desfasurate pana acum . Cel mai bun rezultat al sau este locul sase in cursa din Malaezia .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu