marți, 21 august 2012

Button : "Alonso este un pilot grozav" !

Spaniolul Fernando Alonso a devenit principalul favorit la cucerirea titlului mondial datorită avansului consistent de 40 de puncte pe care îl are în clasamentul general după primele 11 curse ale sezonului. Jenson Button anticipează însă că pilotul Scuderiei Ferrari nu va avea o misiune uşor de îndeplinit, întrucât concurenţa pentru victorie este foarte acerbă în acest sezon.

"Ferrari a făcut o treabă foarte bună pentru a obţine punctele pe care le are, dar nu cred că au cu adevărat viteza necesară. Vor gestiona corect situaţia, reprezintă o echipă grozavă, iar Alonso este un pilot grozav. Dar este dificil când vezi ca alte echipe câştigă constant curse şi cred că asta se poate întâmpla şi în următoarele curse", a declarat britanicul.
În opinia lui Button, una dintre ameninţările la adresa supremaţiei Scuderiei este chiar McLaren, despre care fostul campion mondial consideră că deţine un monopost competitiv pentru ultima parte a campionatului.

"Am încercat câteva lucruri la monopost şi a fost în direcţia greşită. Asta s-a întâmplat în Canada. Dar am revenit şi în ultimele două curse am fost mult mai mulţumit. Aşa că în general monopostul este bun, iar îmbunatăţirile realizate în ultimele două curse au fost grozave, motiv pentru care cred că suntem foarte buni la a scoate tot ce este mai bun din monopost în acest moment", a mai precizat el.
Via ESPNF1 ; www.automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu