duminică, 19 august 2012

Situaţia celui de-al doilea loc la Ferrari pentru sezonul 2013 este încă neclară !

 Brazilianul Felipe Massa nu este în cea mai bună formă şi acest lucru s-a văzut în lipsa de rezultate din acest sezon. Deşi se pare că Massa nu va mai fi pilot Ferrari în 2013, şeful echipei are altă părere. Stefano Domenicali a declarat pentru revista britanică Autosport că Felipe Massa ştie ce are de făcut pentru a îşi salva locul din cadrul echipei Ferrari.

 Dacă Massa rămâne la Ferrari şi în sezonul 2013, pentru pilotul brazilian ar fi al optulea an în culorile Scuderiei. Pentru asta, Massa are însă multe de demonstrat. În acest moment se află pe locul 14 în clasamentul piloţilor la o diferenţă de 139 puncte faţă de coechipierul săi, Fernando Alonso, liderul clasamentului. Felipe Massa nu a mai urcat pe podium de la Marele Premiu al Germaniei din 2010. 
 "Felipe ştie ce are de făcut. Trebuie să încerce să îşi maximizeze performanţele pentru că avem nevoie de puncte pentru a ataca prima poziţie în clasamentul constructorilor. Ştie că are în faţă câteva curse importante pentru el ca pilot şi ca membru al echipei Ferrari", a spus Stefano Domenicali, şeful echipei Ferrari.

Situaţia celui de-al doilea loc la Ferrari pentru sezonul 2013 este încă neclară. Echipa a purtat discuţii cu Mark Webber, dar a cest a semnat tot cu actuala echipă Red Bull, iar zvonurile privind-ul pe Sergio Perez ca al doilea pilot Ferrari s-au răcit. Domenicali a subliniat că echipa nu se grăbeşte în a nominaliza al doilea pilot pentru sezonul 2013.
Sursa :  www.autosport.com ; www.automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu