joi, 30 august 2012

Michael Schumacher nu a luat încă nicio decizie cu privire la viitorul său în Formula 1 !

 Michael Schumacher nu a luat încă nicio decizie cu privire la viitorul său în Formula 1, chiar dacă fanii sperau că pauza de vară de cinci săptămâni îi va oferi o astfel de oportunitate. În schimb, pilotul echipei Mercedes AMG a rămas la opinia exprimată anteror potrivit căreia în luna octombrie va stabili clar dacă va continua să activeze în Marele Circ.

"Cel târziu în luna octombrie vom fi capabili să oferim indicaţii. Dar mă tem că în acest moment nu există nicio informaţie nouă", a declarat germanul pentru reporterii prezenţi la Spa-Francorchamps.
Mercedes a anunţat anterior că este interesată să continue colaborarea cu Schumacher, însă are nevoie de o decizie a acestuia, întrucât în cazul în care germanul alege să se retragă trebuie să se orienteze spre un alt pilot. Presa internaţională speculează insistent că Mercedes i-a ales deja un înlocuitor în persoana lui Paul di Resta, care a concurat timp de patru ani pentru constructorul german în DTM şi care activează în prezent la Force India.
 Schumacher aniversează la Marele Premiu al Belgiei 300 de curse în Formula 1, însă germanul nu a avut nicio emoţie să indice cea mai importantă cursă a carierei: Marele Premiu al Japoniei din 2000. Alegerea lui Schumacher nu este surprinzătoare în condiţiile în care victoria obţinută la Suzuka i-a adus matematic al treilea titlu mondial din carieră, dar a însemnat totodată şi primul titlu mondial al piloţilor cucerit de Ferrari după o pauză de 21 de ani.

"Continui să vorbesc despre Suzuka 2000 datorită calităţii cursei, a finalului de cursă şi a importanţei rezultatului. A fost o cursă foarte specială pentru mine şi pentru mulţi alţii. Dar a existat multă satisfacţie pe parcursul a mai mult de 20 de ani şi încă îmi place", a adăugat el.
Via SkySports ; www.automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu