joi, 30 august 2012

Helmut Marko : "Forma bună a lui Alonso se va termina în curând şi Vettel trebuie să fie acolo pentru a profita"

c Pilotul german Sebastian Vettel ocupă locul trei în clasamentul general după primele 11 curse ale sezonului, iar rezultatele sale sunt semnificativ mai slabe decât cele de anul trecut. Pilotul echipei Red Bull Racing a obţinut o singură victorie şi numai trei pole position-uri, insuficient pentru a reprezenta o ameninţare reală la adresa lui Fernando Alonso.

 Helmut Marko, consultantul celor de la Red Bull, insistă însă că germanul are o şansă reală la titlu atât timp cât îşi îmbunătăţeşte performanţele din calificări, întrucât anticipează că Ferrari nu va putea continua şirul de victorii şi podiumuri realizat în primele luni de vară.

  "Titlul este cu siguranţă fesabil pentru noi, dar Vettel trebuie să se descurce mai bine în calificări. Vettel nu are nevoie de cinci victorii, dar nici nu-şi mai permite să aibă probleme. Forma bună a lui Alonso se va termina în curând şi Vettel trebuie să fie acolo pentru a profita"
, a declarat austriacul pentru publicaţia Bild.
Vettel are de recuperat 42 de puncte pentru a-l ajunge din urmă pe Alonso, însă coechipierul său Mark Webber este chiar mai bine poziţionat, la 40 de puncte în spatele spaniolului. În plus, acesta şi-a trecut deja în cont două victorii, motiv pentru care va fi sprijinit la rândul său de Red Bull în lupta pentru titlu. "Cu noi, ambii piloţi pot fi campioni mondiali. Aşa că şi Webber poate lupta pentru titlu", a mai precizat Marko.
Via GMM ; www.automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu