miercuri, 8 august 2012

Hamilton : "Lotus va câştiga curse la un moment dat" !

 Echipa Lotus a devenit în ultima perioadă principala ameninţare pentru cele mai multe echipe din plutonul fruntaş. Chiar dacă echipa de la Enstone nu a obţinut încă nicio victorie, rivalii de la Red Bull şi Ferrari au avertizat că Lotus deţine cel mai rapid monopost de pe grila de start, iar acum a venit rândul lui Lewis Hamilton să facă declaraţii asemănătoare.
  Fostul campion mondial susţine că Lotus va câştiga în mod sigur cel puţin o cursă în acest sezon competiţional şi avertizează că McLaren are nevoie de un upgrade la Spa-Francorchamps pentru a putea concura împotriva lui Kimi Raikkonen şi Romain Grosjean.

 "Suntem rapizi, dar dacă Lotus s-ar fi calificat pe prima linie a grilei de start de la Hungaroring, ar fi câştigat. Ar fi frumos să avem o cursă confortabilă în care să stăm în frunte, iar eu şi Jenson Button (n.r - coechipierul său) să obţinem un un-doi. Dar asta se va întâmpla numai datorită performanţelor monopostului şi trebuie să muncim în această direcţie. Sper să avem un nou upgrade la Spa. Voi forţa, deoarece cred că Lotus va aduce un upgrade acolo. Nu am niciun dubiu, Lotus va câştiga curse la un moment dat, dacă nu chiar la Spa, aşa că trebuie să ne asigurăm că facem un pas înainte la fel ca şi ei" , a declarat britanicul Lewis Hamilton.
 Lotus intenţionează să utilizeze în Marele Premiu al Belgiei din 2 septembrie noul sistem DDRS care va aduce monopostului un spor de viteză de 10-15 km/h pe liniile drepte.
Via TheF1Times ; www.automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu