miercuri, 11 iulie 2012

Whitmarsh admite ingrijorarile din cadrul McLaren !



Martin Whitmarsh admite că el este preocupat de nivelurile actuale de performanţă ale McLaren , după week-endul dezamagitor din Marea Britanie . Cu Lewis Hamilton calificat in opzitia a opta pe grila de start si cu Jenson Button nereusind sa acceada in Q2 , amandoi piloti s-au chinuit in antrenamentele ploioase de la Silverstone , obtinand in cursa uscata de duminica doar locurile opt respective zece . Cand a fost intrebat daca este ingrijorat de tendinta descendenta a McLaren , mai ales ca la inceputul campionatului pareau destul de puternici , Whitmarsh a raspuns : "Da!" .
 "Ce poţi face este să înveţi cat mai mult despre cauciucuri - sa faci o treaba mai buna cu anvelope, deoarece noi ştim că ele sunt foarte importante - şi aducem cat de repede putem pachetele de upgrade . Ne-am luat un pachet de upgrade rezonabil pentru Germania, şi am dori ca fim foarte performanti astfel incat sa fim siguri ca putem reusi in Germania . "
 În ciuda problemelor actuale, Whitmarsh a insistat echipa a fost suficient de puternică pentru a face faţă problemelor cu care se confruntă.
 "Cred că este greu, dar cred că am trecut prin tot felul de suisuri si coborasuri ca  echipă . Cred că suntem suficient de rezistenti acum . Pilotii sunt de fapt mai fericiti cu performanţele lor. Cred că ei au făcut o treabă bună. Ei ştiu că ştim că trebuie sa lucram la monopost, sa-l imbunatatim, sa intelegem mai bine anvelopele - deci acestea sunt lucrurile cu care ne confruntam acum . Vom munci din greu si nu cred ca trebuie sa ne ridicam moralul ; toata lumea va fi axata si implicata pentru a atinge acest obiectiv . "
Sursa : http://www.espnf1.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu