marți, 10 iulie 2012

Teste piloti tineri Silverstone 2012 !



 Doar trei echipe din campionatul mondial de Formula1 vor participa joi şi vineri la sesiunea de teste dedicată tinerilor piloţi de la Silverstone, care va avea loc pe parcursul a numai două zile din cauza programului alocat deja altor competiţii pe acelaşi circuit.
 Cea mai titrată echipă care va lua startul în teste este Williams, iar britanicii vor miza pe serviciile pilotului de teste Valtteri Bottas în ambele zile.
 Între timp, Marussia le va oferi şansa lui Max Chilton şi Rio Haryanto să capete mai multă experienţă la volanul unui monopost de Formula1 după ce au participat şi la testele tinerilor piloţi de la Abu Dhabi din sezonul precedent. Chilton va urca în cockpit în dimineaţa de joi şi după-amiaza de vineri, în timp ce Haryanto va participa la teste joi după-amiază şi vineri dimineaţă. Nu în ultimul rând, HRT îl va evalua în această perioadă pe pilotul chinez Ma Qing Hua.
 Prima zi de teste va avea loc pe configuraţia circuitului de Formula 1, în timp ce vineri echipele vor testa pe configuraţia International, ca urmare a faptului că o parte a pistei va fi utilizată în cadrul competiţiei Formula Student, la care va participa şi o echipă din România.
 Celelate nouă echipe din Formula1 intenţionează să efectueze testul pentru tinerii piloţi pe circuitul de la Abu Dhabi în luna noiembrie, în ciuda faptului că programul este deja supra-incarcat în condiţiile în care ultimele şase curse vor avea loc într-un interval de numai opt săptămâni.
Via Marussia, HRT, Williams ; http://www.automarket.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu