miercuri, 4 iulie 2012

Viitorul lui Schumacher la Mercedes decis in 6 saptamani !


 Schumacher în F1

Mercedes a anunţat că Michael Schumacher va decide în cel mult şase săptămâni dacă va rămâne la echipă şi în sezonul 2013 al Formulei1.
 
Fanii Formulei1 mai au de aşteptat aproximativ o lună şi jumătate pentru a afla dacă septuplul campion mondial Michael Schumacher îşi va prelungi contractul cu Mercedes AMG scadent la finalul acestui sezon.
Informaţia a fost dezvăluită de Ross Brawn, şeful Mercedes, care a admis că germanul trebuie să ia în curând o decizie cu privire la viitorul său în Formula1. Constructorul german şi-a exprimat speranţa de a continua alături de Schumacher, astfel că decizia finală depinde exclusiv de dorinţa germanului de a rămâne în Marele Circ.
"Vom lua o decizie în această vară. Nu am vorbit în detaliu despre situaţie, dar ştim că trebuie să luăm o decizie în curând. Cred că decizia poate fi privită din multe puncte de vedere. Dar acest an a fost cel mai bun al lui Schumacher din cei trei ani petrecuţi alături de noi şi a fost frustrant când am văzut că ar fi trebuit să avem rezultate mai bune pe circuit, dar au fost probleme cu maşina sau cu modul în care am gestionat cursele.
"Cred că în următoarele şase săptămâni vă trebuie să ne gândim ce vrem să facem anul viitor, iar aceasta este decizia primară. După ce decizia va fi luată vom şti dacă trebuie să căutăm pe altcineva sau dacă rămânem cu piloţii pe care îi avem", a declarat britanicul în cadrul unei întâlniri FOTA cu fanii care a avut loc la sediul echipei Williams.
Presa internaţională speculează că Paul di Resta este principalul favorit să devină coechipierul lui Nico Rosberg dacă Schumacher se va retrage din Formula1, iar Force India a confirmat că va accepta să-i dea drumul scoţianului chiar dacă acesta are un contract multi-anual cu echipa.
"Coproprietarul Vijay Mallya a spus în trecut că ştie că nu suntem o echipă capabilă să câştige titlul în acest moment şi ştim că avem doi piloţi buni în Nico Hulkenberg şi Paul di Resta. Dacă unul este încurajat să plece la o echipă dintre primele patru va trebui să ajungem la o înţelegere financiară. Nu vom sta în calea carierei unui pilot, dar va trebui să existe o înţelegere financiară", a precizat Bob Fernley, şeful Force India.
Via | Autosport ; http://www.automarket.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu