miercuri, 4 iulie 2012

Horner : " Vettel nu va pleca la Ferrari " !

Red BullChristian Horner susţine că Sebastian Vettel nu a semnat niciun contract cu Ferrari şi a exclus posibilitatea ca germanul să părăsească echipa mai devreme de finalul anului 2014.
 
Sebastian Vettel are contract cu Red Bull Racing până la sfârşitul sezonului 2014, însă presa internaţională a susţinut că dublul campion mondial a semnat deja un contract cu Ferrari şi că nu-şi va respecta ultimul an al înţelegerii.
Informaţia a fost însă negată de Christian Horner, şeful echipei Red Bull Racing, care este însă convins că speculaţiile vor continua să apară în presa şi în perioada următoare.
"Am vorbit cu Vettel despre asta şi mi-a spus foarte clar că nu a avut niciun dialog şi nu a semnat nimic cu Ferrari. Zvonurile vor continua mereu. Cred că cea mai mare parte a echipei a mers la Ferrari la un moment dat în acest an, indiferent că era vorba despre Adrian Newey, Mark Webber, Vettel. Până şi despre mine s-a spus că voi pleca. Vettel se simte foarte confortabil în echipă, iar echipa se simte foarte confortabil cu Vettel. A fost alături de Red Bull în ultimii 12 ani şi cred că va mai rămas în următorii ani. Nu am nicio grijă în privinţa lui Vettel şi el va fi aici în 2013, 2014 sau mai departe", a declarat britanicul în cadrul unui interviu acordat agenţiei de presă Reuters.
În schimb, contractul lui Webber urmează să expire la sfârşitul sezonului, iar Horner a sugerat că prelungirea înţelegerii reprezintă mai mult o formalitate.
"Webber face o treabă grozavă. Cred că a pilotat extrem de bine în acest an şi a fost constant. Se bucură să piloteze şi cred că avem o pereche puternică. Ei pilotează monopostul într-o manieră similară şi este important pentru noi să avem doi piloţi care se împing unul pe celălalt. Aşa că în următoarele săptămâni vom discuta cu Webber despre viitor", a adăugat el.
Via Reuters ; http://www.automarket.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu