marți, 3 iulie 2012

Alonso :"Cred că şansele noastre la Silverstone în acest weekend sunt bune" !

Ferrari Ferrari este încrezătoare că poate obţine un rezultat bun în Marele Premiu al Marii Britanii, chiar dacă echipa admite că rivalii de la Red Bull deţin un monopost mai rapid.
 
Ferrari a preluat conducerea în clasamentul piloţilor după victoria obţinută de Fernando Alonso la Valencia, însă Rob Smedley, inginerul de cursă al lui Felipe Massa, rămâne precaut în declaraţii înaintea Marelui Premiu al Marii Britanii.
Oficialul Scuderiei este optimist că echipa poate obţine un rezultat bun, însă avertizează că Red Bull deţine un monopost mai rapid.
"Cred că şansele noastre la Silverstone în acest weekend sunt bune, chiar dacă nu este un secret că încă trebuie să dezvoltăm şi să avem un monopost mai rapid. La Valencia nu am avut cel mai rapid monopost, dar am îmbunătăţit monopostul comparativ cu startul sezonului. Totuşi, monopostul nostru s-a potrivit în mod particular virajelor de mare viteză, iar Silverstone este dominat de viraje rapide. Prin urmare, sper să profităm la maxim de asta", a precizat el.
Pe de altă parte, Smedley susţine că este pentru prima oară când un sezon de Formula1 este atât de echilibrat şi consideră că 10 piloţi au şanse să câştige cursa de la Silverstone.
"Nu cred că am văzut vreodată curse atât de echilibrate, pentru că nimeni nu înţelege şi nu are cunoştinţe specifice despre pneuri. asta înseamnă că mergem la Silverstone şi ca oricare dintre cei 10 piloţi (n.r - ai echipelor de top) pot să câştige cursa. Nu am avut niciodată o astfel de situaţie, nici cât am lucrat în sport şi nici înainte când doar îl urmăream. Este grozav pentru sport şi este grozav şi pentru noi", a adăugat el.
Via Ferrari ; http://www.automarket.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu