marți, 10 iulie 2012

Domenicali : "Nu ne grabim sa schimbam echipa" !


Massa

Opţiunile Scuderiei Ferrari pentru posibila înlocuire a lui Felipe Massa în sezonul 2013 au scăzut marţi după ce Mark Webber a ales să-şi prelungească contractul cu Red Bull Racing.
Fosta campioană mondială continuă însă să afirme prin vocea lui Stefano Domenicali că nu are niciun motiv să se grăbească să decidă dacă îi acordă sau nu încă o şansă lui Massa, mai ales că brazilianul traversează cea mai bună formă din ultima perioadă. De altfel, el a terminat cursa de la Silverstone pe locul patru, obţinând astfel cel mai bun rezultat de după Marele Premiu al Coreei de Sud din sezonul 2010.
"Am spus tot timpul că nu ne grăbim. Sunt bucuros să văd că Felipe a fost pe locul patru la Silverstone. A avut ghinion la Valencia, dar cred că problemele lui s-au încheiat. După un start foarte dificil de sezon, mă bucur să văd că este în formă şi sper să continue aşa până la final", a declarat italianul în cadrul unui interviu video acordat Scuderiei Ferrari.
 Progresele înregistrate de Massa au fost laudate şi de preşedintele Luca di Montezemolo, în special datorită faptului că locul patru al acestuia a permis echipei să urce pe locul doi în clasamentul constructorilor.
"Sunt foarte mulţumit să văd că Felipe a fost rapid, a luptat din greu pe tot parcursul weekendului. A fost foarte important pentru el şi pentru noi, parţial datorită punctelor pe care le-a obţinut prin care am ajuns pe locul doi în clasament", a precizat el.
Via Ferrari ; http://www.automarket.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu