duminică, 1 iulie 2012

Schumacher : "La Silverstone sper să obţinem un rezultat bun" !

Schumacher
Septuplul campion mondial , Michael Schumacher a evitat să-şi stabilească un obiectiv pentru cursa de la Silverstone, în urma rezultatelor contrastante din ultima perioadă.
 
 Schumacher abordează cu precauţie Marele Premiu al Marii Britanii de la sfârşitul săptămânii viitoare. Pilotul echipei Mercedes a adoptat această atitudine din cauza rezultatelor contrastante din acest sezon, care au culminat cu podiumul de la Valencia după o serie de abandonuri din motive tehnice.
În plus, germanul face referire şi la rezultatele contradictorii de la Silverstone, printre acestea figurând trei victorii, patru abandonuri şi o descalificare.
"Am multe amintiri contrastante de la acest circuit. Amintiri bune, nu atât de bune şi unele care sunt chiar un pic stranii. Cât despre cum vor merge lucrurile în acest an aş prefera să aştept. Am văzut deja multe curse în acest an care s-au desfăşurat diferit de aşteptările de dinaintea weekendului. Sigur, vrem să continuăm după rezultatul nostru de la Valencia şi să facem un spectacol bun la Silverstone, în special pentru că aceasta este una dintre cursele noastră de casă", a declarat septuplul campion mondial.
Coechipierul său Nico Rosberg speră să repete performanţa obţinută la Silverstone în urmă cu doi ani, când a ocupat ultima treaptă a podiumului.
"Cel mai bun rezultat al meu pe acest circuit interesant a fost locul trei, aşa că sper să repet asta, dar este atât de dificil să fac predicţii pe baza performanţelor din acest sezon. Este dificil de ştiut cât de buni vom fi, dar sper să obţinem un rezultat bun", a precizat el.
Via | Mercedes ; http://www.automarket.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu