duminică, 1 iulie 2012

Hamilton : "Pilotez pentru a câştiga şi asta voi face" !


Hamilton

Pilotul echipei McLaren Mercedes , englezul Lewis Hamilton susţine că nu-şi va schimba sitlul de pilotaj, chiar dacă a pierdut locul trei pe podiumul la Valencia în urma unui duel cu Pastor Maldonado.

  Hamilton a ratat sansa de a urca pe podium în Marele Premiu al Europei în urma unui duel cu Pastor Maldonado cu numai două tururi înainte de final.
Pilotul echipei McLaren nu s-a putut apăra în faţa venezueleanului din cauza pneurilor uzate peste masura şi a abandonat în urma unui acroşaj.
Teoretic, Hamilton putea câştiga puncte importante în clasamentul general dacă îl lasa pe Maldonado să-l depăşească, însă britanicul avertizează că nu-şi va schimba stilul de pilotaj pentru că unicul său obiectiv în Formula1 este să câştige.
"Trebuie să accepţi că uneori lucrurile nu merg în favoarea ta în curse. Evident, a fost frustrant să pierd atât de aproape de final, dar aşa se întâmplă în sporturile cu motor: Laşi asta în urmă şi mergi la cursa următoare care, din fericire pentru mine, este pe circuitul de casă de la Silverstone. (Incidentul) nu-mi alterează cu adevărat modul în care abordez cursele, pentru că pilotez pentru a câştiga şi asta voi face, în special în Marele Premiu de la mine acasă", a declarat el în cadrul unui comunicat de presă.
Cu toate acestea, şeful Martin Whitamrsh consideră că Hamilton ar fi trebuit să adopte o altă tactică în timpul duelului sau cu Maldonado.
"Sunt sigur că dacă priveşti situaţia cu atenţie trebuie să spui că trebuie să ai o abordare diferită, dar nu poţi anticipa lucrurile", a apreciat el.
Via | McLaren ; http://www.automarket.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu