marți, 10 iulie 2012

Horner : "Webber va pilota pentru noi în 2013" !

 Red Bull anunţă începerea negocierilor cu Webber pentru 2013 - Poza 1Red Bull Racing va avea anul viitor aceeaşi linie de piloţi din ultimele patru sezoane, după ce actuala campioană mondială a anunţat oficial că i-a prelungit contractul lui Mark Webber pentru 2013.

Informaţia a fost dezvăluită la numai câteva zile după ce şeful Christian Horner anunţa că negocierile cu pilotul australian vor începe în perioada imediat următoare, iar consultantul Helmut Marko declara că decizia va fi luată abia în luna august. Webber susţine că decizia de a rămâne la Red Bull Racing a fost una logică în contextul relaţiei de lungă durată şi a performanţelor din ultima perioadă.
"Sunt la Red Bull din 2007 şi în această perioadă am obţinut noua victorii. Sunt foarte încrezător, cunosc bine echipa şi mă simt foarte confortabil aici. Am crescut împreună pe parcursul anilor şi simt că este în mod cert lucrul potrivit să rămân la Red Bull pentru încă un sezon. Este grozav să pot face un anunţ la scurt timp după victoria de la Silverstone şi aştept cu nerăbdare să concurez la limită", a declarat australianul.

 La rândul său, Horner consideră că prelungirea contractului lui Webber a fost pasul firesc pe baza rezultatelor obţinute de acesta în ultimii ani.

"Mark a pilotat foarte bine în primele nouă curse ale sezonului, iar performanţele sale au fost impresionante. A obţinut o mare parte din succes în F1 cu Red Bull Racing şi împreună avem 10 pole-uri, nouă victorii şi 31 de podiumuri. Întrucât există o dorinţă majoră din partea ambelor părţi de a continua parteneriatul, a fost o deczie logică să extindem relaţia şi confirmăm cu mare plăcere că Webber va pilota pentru noi în 2013", a precizat el.
Sebastian Vettel, coechipierul lui Webber încă din 2009, are contract cu Red Bull Racing până la finalul sezonului 2014.
Sursa : http://www.automarket.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu