luni, 9 iulie 2012

Ferrari se asteapta ca McLaren sa revina !



Seful celor de la Ferrari , Stefano Domenicali a cerut echipei sale să continue să lucreze din greu pentru a rămâne în partea de sus a clasamentului pilotilor din Formula1 şi sa fie atenti la ameninţările celor de la McLaren şi Lotus în campionatul constructorilor.
 Avansul pe care Alonso in avea inainte de cursa de la Silverstone a fost redus la numai 13 puncte , dupa ce pilotul spaniol al celor de la Ferrari a terminat pe pozitia a doua , fiind depasit in finalul cursei de Mark Webber de la Red Bull Racing . Un rezultat slab pentru McLaren la Silverstone înseamnă ca Ferrari este acum pe locul al doilea dupa Red Bull în campionatul constructorilor din Formula1, insa Domenicali nu uita ameninţarea celor de la Lotus şi McLaren înainte de sfârşitul sezonului.
 "Este foarte greu", a spus el. "Este minunat să vezi Fernando este încă lider in campionatul pilotilor şi acesta este, din punct de vedere sportiv, incurajator de a-l vedea pe Lewis pierzand câteva puncte şi pe Sebastian la fel . Este bine , de asemenea, sa-l vedem pe Felipe având o mare de performanţă pentru că astăzi, în campionatul constructorilor, suntem pe locul al doilea."
 "Dacă ne uităm la situaţia de astăzi cu primele patru masini, despartite de numai noua secunde, se poate spune ca am făcut un alt pas în direcţia corectă din punct de vedere al performanţelor, insa anul acesta este un campionat foarte deschis. Şi nu cred ceilalţi vor rămâne mult timp in spate , sunt sigur ca McLaren va lupta pentru a reveni, iar celelalte echipe sunt foarte aproape . Astazi am fost impresionat de ritmul celor de la Lotus şi [Romain] Grosjean care a intrat la boxe in primul tur , a reusit un loc sase impresionant . " a mai adaugat italianul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu