luni, 25 iunie 2012

Vettel a semnat cu Ferrari din 2014 !

Presă: Vettel
Presa italiană susţine că Sebastian Vettel a semnat un contract pe trei ani cu Scuderia Ferrari care va începe în anul 2014. In sezonul 2013, Scuderia îl va păstra pe Felipe Massa sau îl va aduce pe Mark Webber.
  Chiar dacă nu a oferit nicio dovadă în sprijinul afirmaţiilor, publicaţia speculează că a văzut documente care certifică sosirea germanului la echipă peste mai puţin de doi ani, Vettel urmând să devină astfel coechipierul lui Fernando Alonso.
Pentru sezonul următor, aceeaşi sursă susţine că Ferrari intenţionează să-l păstreze pe Felipe Massa, însă numai pentru un salariu mai mic de 10 milioane de euro.
În cazul în care brazilianul va refuza oferta, Ferrari va încerca să-l recruteze pe Mark Webber pentru cinci milioane de euro, australianul urmând să aibă astfel oportunitatea să-şi încheie cariera la una dintre cele mai importante echipe din Formula 1. O decizie finală în acest sens va fi luată cel mai târziu la sfârşitul lunii august.
Noile informaţii vin la numai câteva săptămâni după ce presa internaţională a speculat insistent că Vettel a semnat un precontract cu Ferrari tot din 2014, înţelegere care ar fi fost condiţionată de obţinerea unor rezultate bune de către Scuderia pe parcursul acestui an. La vremea respectivă, Vettel şi Ferrari au negat zvonurile privind o înţelegere între cele două părţi.
Via | Mediaset ; http://www.automarket.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu