duminică, 3 iunie 2012

Red Bull Racing din nou in vizorul FIA!



Echipa Red Bull Racing a fost informată de FIA că trebuie să modifice designul podelei monopostului RB8, întrucât versiunea actuală nu este conformă cu regulamentul tehnic.
 
Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA) şi-a respectat promisiunea de a oferi o rezolvare rapidă pentru noua controversă tehnică din Formula 1, legată de designul podelei monopostului Red Bull.
Forul mondial a informat echipele în acest weekend că utilizarea unor 'găuri' în podea în faţa pneurilor spate nu este regulamentară, în ciuda faptului că regulamentul tehnic nu interzice în mod explicit acest design.
Clarificarea va intra în vigoare începând cu Marele Premiu al Canadei din 10 iunie, astfel că victoria obţinută de Red Bull la Monaco prin Mark Webber nu este pusă în pericol. Decizia FIA vine la capătul presiunilor exercitate de rivalii de la Ferrari, McLaren şi Mercedes cu privire la inovaţia campioanei mondiale.
Cel mai probabil, Red Bull se va conforma directivei FIA şi nu va contesta hotărârea forului mondial, în special pentru că avantajul obţinut prin această metodă nu este unul semnificativ.
Via | FIA ; http://www.automarket.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu